Voor mede ZZP'ers en Vrijwilligers 

Josje’s Zorg staat sinds kort op de Zorgkaart Nederland en dat betekend dat ik meer aanvragen binnen krijg voor thuiszorg. Steeds meer PGB cliënten willen graag de regie in eigen handen houden, geen grote thuiszorg organisaties over de vloer waar iedere dag een andere medewerker zorg komt verlenen. Ook huisartsen verwijzen door naar Josje’s Zorg.

 

Ik ben op zoek naar mede ZZP’ers Verzorgende IG, Helpende en Huishoudelijke hulp om te werken in een samenwerkingsverband voor de thuiszorg Josje’s Zorg in Papendrecht.
Het gaat hier om PGB cliënten en om ongecontracteerde zorg via de zorgverzekeraars.
Woon jij in de buurt van Papendrecht en vind je het leuk om in de thuiszorg te werken? Ben je gemotiveerd om zelfstandig opdrachten uit te voeren voor 1 op 1 zorg? Ik vraag geen bemiddelingskosten, wel een eerlijke samenwerking.


Ik ben op dit moment ook bezig om een team van mede ZZP'ers en vrijwilligers op te zetten om continue thuiszorg te kunnen bieden. Ook palliatieve en therminale thuiszorg. 

Als vrijwilliger bent u werkzaam in de therminale zorg. U waakt over zorgvragers in de laatste fase van hun leven. U hoeft geen zorg achtergrond te hebben maar wel affiniteit met de doelgroep. De zorgvragers variëren van jong tot oud. De werkzaamheden zijn heel veelzijdig en toch simpel om te doen. U leest wat voor, houd een hand vast, kortom dat waar de zorgvrager op dat moment behoefte aan heeft. Voelt u zich aangesproken? Neem gerust contact op voor wat meer informatie.