ZZP'er in de thuiszorg 

 

 

 

Wij zijn een zelfsturend team van ZZP’ers in de regio Dordrecht en Papendrecht en zijn op zoek naar collega’s. Je hebt je bijscholingen op orde en mag wonden verzorgen, medicatie toedienen, insuline toedienen en bloedsuiker bepalen via een vinger prik. Verder ga je direct aan de slag waar de zorgvragers jou opdrachtgevers zijn. Zij worden gewassen en/of gedoucht in de ochtend. Je bent ook gelijk een aanspreekpunt voor de zorgvragers. Houd ze gezelschap onder het genot van wat drinken en een praatje om zo je tijd vol te maken en zorgt tegelijkertijd dat de zorgvrager niet in een sociaal isolement terecht komt. Je hebt jou eigen vervoer en ben bereid om Smorgens en savonds een route te doen.

Je wordt betaald naar functie en werkzaamheden. Dit varieert tussen de 25 en 50 euro afhankelijk van verzorging en/of verpleging. Het uurtarief is inclusief ort of reiskosten.
De werktijden zijn voor nu de ochtend en de avond enkele uurtjes met verwachting naar uitbreiding. Wij bieden echt 1 op 1 zorg op maat dus de voorwaarde is dat er een klik is tussen jou en zorgvragers. Wij bieden geen volle werkdagen en de uren kunnen Verschillen per dag. Het is dus een part time functie.

neem contact op net onderstaande formulier of mail naar mail@josjeszorg.nl