Wij werken in een klein team van vaste medewerkers met ieder zijn/haar eigen expertise. 
zo hebben we nu een Verzorgende IG, verpleegkundige indicatie steller, Jurist, Helpende+, huishoudelijke hulp, ADL assistent en een toezichthouder. 

Ons streven is dan ook om het team klein te houden. Er zullen vaste medewerkers bij u over de vloer komen. Dat komt vooral nu goed uit om de COVID besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen. 

Voor nu hebben wij nog geen contacten met zorgverzekeraars maar ook daar gaat verandering in komen. Op dit moment werken wij via niet-gecontracteerde zorg en PGB. Dit wil zeggen dat u de factuur zelf opstuurt naar uw zorgverzekering. Wij sturen u de facturen, deze mag u declareren bij uw zorgverzekering, de zorgverzekering maakt het bedrag over naar uw rekening zodat u ons daarmee kunt betalen voor de geleverde zorg.

Het kan zijn dat uw zorgverzekering niet alles vergoed. Wanneer u de thuiszorg bij Josje's Zorg afneemt hoeft u niet bang te zijn dat u zelf het resterende bedrag moet terugbetalen. Josje's Zorg heeft namelijk een regeling dat het resterende bedrag wat niet wordt vergoed door u zorgverzekeraar, kwijtgescholden wordt door Josje's Zorg. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wel wordt er gevraagd om bij langdurige thuiszorg een restitutiepolis af te sluiten voor het nieuwe jaar begint. Vraag naar de mogelijkheden. 

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn altijd beschikbaar waar nodig. Deze zullen alleen gebruikt worden bij een (vermoedelijke) besmetting. Wel zullen wij altijd binnen stappen met een mondmasker en schenken extra aandacht aan handhygiëne.