Opdrachtgevers 

 

Mijn welgemeende excuses maar ik wil niet benaderd worden door detacherings- of bemiddelingsbureaus of voor een vast dienstverband.

 

Met een ZZP’er samenwerken is financieel aantrekkelijk, u weet van tevoren waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Alle kosten in 1 uurloon exclusief kilometervergoeding en ORT naar geldende CAO. U betaald geen loonbelasting en verzekeringskosten, ook de verzekering voor ziekmeldingen niet en geen BTW.

 

Daarnaast betekent het in zee gaan met een persoon met ondernemingslust, motivatie, verantwoordelijkheid, arbeid technische kennis en kunde en een persoon die doelbewust voor dit beroep gekozen heeft.
Mijn ondernemingslust en verantwoordelijkheid blijkt al uit het feit dat ik ZZP’er ben geworden met alle risico’s die erbij horen, mezelf moeten verdiepen in het ondernemerschap en in mijn beroep, wat zijn de regels en wetten, mijn kennis en kunde op peil houden, enz.
Dat dit werk mijn roeping is zal voor de mensen die mij kennen geen verrassing zijn, ik vertelde op mijn zesde al dat ik zuster voor de oude mensen wilde worden. Ik doe dit werk dan ook vanuit mijn hart en daar haal ik ook mijn motivatie vandaan.

 

Uiteraard beschik ik over de benodigde papieren, zoals diploma’s, certificaten, verzekeringen, Verklaring Goed Gedrag en ben ik aangesloten bij het officiële klachtenportaal Zorg B.V..