Helpende, verzorgende in de thuiszorg 

 

 

 

Wij zijn thuiszorg Josje’s Zorg, in de regio Dordrecht en Papendrecht. We zijn dringend op zoek naar nieuwe collega’s; om ons team te versterken. Heb je je bijscholingen op orde; mag je wonden verzorgen, medicatie / insuline toedienen en bloedsuiker bepalen via een vinger prik? Of ben je bereid om hiervoor te leren? De zorgvragers worden gewassen en/of gedoucht in de ochtend en je bent tevens ook hun aanspreekpunt. Naast de uit te voeren taken, gezelschap en onder het genot van wat te drinken, een praatje om zo de cliënten hen geïndiceerde tijd vol te maken. Zo zorgen we tegelijkertijd dat de zorgvragers dus niet in een sociaal isolement terecht komen. Ligt je passie in de zorg, beschik je over eigen vervoer en ben je bereid om zowel ‘s morgens als wel ‘s avonds een route te doen? Neem dan contact met ons op.

 

Je wordt betaald volgens de CAO richtlijnen vvt. De werktijden zijn voor nu de ochtend en de avond enkele uren, welke worden uitgebreid. Wij bieden echt 1 op 1 zorg op maat, dus de voorwaarde is dat er een klik tussen jou en zorgvragers moet zijn. Momenteel bieden we geen volledige werkdagen en kunnen de uren verschillen per dag. Het betreft dus een part time functie.

 

Kortom; we hebben op dit moment ruimte voor 1 persoon in loondienst, op basis van een nul uren contract.

Hebben wij jou interesse gewekt? Stuur dan een motivatie naar onderstaande e-mailadres en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.